Peru Aprocanorsi, Økologisk

Denne fantastiske økologiske Peru bønne har dybe smagsnoter af nødder, toffee og chokolade.  Ristet egner sig bedst til espresso, men for dig der godt kan lide en mørkere kaffe til stempel, aeropress eller filter er dette også et rigtig godt valg.

Hvis du er til mørk kaffe, så ristes denne bønne ofte til personlige rist noget mørkere end jeg normalt rister den – det egner den sig super godt til. Send en besked til kontakt@axlevkaffe.dk hvis du vil vide mere om personlige rist.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: ,

Økologisk Peru-kaffe

Kaffen er en økologisk kaffe og består derfor af mange forskellige arabica sorter. Kaffen har stor fylde med høj sødme som gør sig godt i mælkebaseret espresso, men har bestemt også kvalitet til en fyldig filterkaffe. Det er en helt særlig kaffe, som har sin helt egen karakter med sødme, chokolade og toffee.

Social bæredygtighed

Denne kaffe importeres direkte til Danmark i samarbejde med MØRK i Roskilde. Morten har den direkte kontakt med kaffebonden, og arbejder sammen med dem om at optimere kaffen. Et samarbejde der også indeholder direkte støtte til kaffebønderne i form af en god pris til bonden samt direkte støtte med udstyr. Jeg er rigtig glad for indirekte at støtte Mortens projekt i Peru ved at få mulighed for at købe og riste denne fantastiske kaffe, hvor kaffebonden samtidig afregnes fornuftigt.

Yderligere information

Land/region

Peru

Højde

1800-2000 m

Mængde

1000 gram, 250 gram, 500 gram

Bønner

Catimor, catuai, mondo novo, caturra, typica, bourbon (mange sorter normalt for økologisk kaffe)(100 % arabica)

Smagsnoter

Rosiner, blommer, figen, grape, karamel/toffee og mørk chokolade.

Behandling

Vasket

Cupping Score

Ikke officielt cuppet. Ligger ca. på 85.

Høst

2020

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Peru Aprocanorsi, Økologisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *