Kenya AA Thimu Baragwi

En virkelig kraftfuld Kenya med super bær sødme. Floral kaffe med smagsnoter af Hindbær, rabarber, ribs og lime samt sødme fra tørrede dadler og modne blommer. Denne bønne er ristet lyst og egner sig bedst til filter/stempel/aeropress.

Gør dig selv den tjeneste at undersøge smagen lidt ved at ændre på dosering og hvor fint du kværner. Ikke mindst: vent med at drikke kaffen til den er kølet af – måske helt ned til 35-40 grader. Så kommer de lækre frugtsmage virkelig frem.

kr. 90,00

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

En meget lækker Kenya kaffe med noter af røde bær, fersken og virkelig lækker kombination af syrlighed og sødme. Denne bønne er ristet lyst og egner sig bedst til filter/stempel/aeropress.

En virkelig kraftfuld Kenya med super bær sødme. Floral kaffe med smagsnoter af Hindbær, rabarber, ribs og lime samt sødme fra tørrede dadler og modne blommer. Denne bønne er ristet lyst og egner sig bedst til filter/stempel/aeropress.

Gør dig selv den tjeneste at undersøge smagen lidt ved at ændre på dosering og hvor fint du kværner. Ikke mindst: vent med at drikke kaffen til den er kølet af - måske helt ned til 35-40 grader. Så kommer de lækre frugtsmage virkelig frem.

Fakta:

  • 100% arabica af sorterne Ruiru 11, Batian, SL-34 og SL-28
  • Vasket bønne på Thimu vaskestationen i Baragwi kooperativet i Kirinyaga
  • dyrket i 1600m til 1800m højde
  • cupping score 88

Der kommer mange lækre kaffer fra Kirinyaga. Hver parti består af kaffe fra hundrede af små kaffebønder fra vaskestationens nære område.

Thimu er en af tolv "wet mills" i Baragwi koorporativet i det centrale Kenya. Farmene ligger på skråningerne af Mount Kenya. Sammen med nabo regionen Nyeri er området kendt som nogle af de kaffer der har den største intensitet og kompleksitet i verden.

Yderligere information

Land/region

Kenya/Vestlig side af Kirinyaga District i den sydlige del af det berømte Mt. Kenya.

Højde

1600-1800 m

Producent

Thimu – Baragwi Farmers Cooperative Society

Bønner

SL-28, SL-34, Ruiru og Batian (100 % arabica)

Smagsnoter

Floral kaffe med smagsnoter af Hindbær, rabarber, ribs og lime samt sødme fra tørrede dadler og modne blommer

Behandling

Vasket

Cupping Score

88

Høst

2020

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kenya AA Thimu Baragwi”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *