(1 kundeanmeldelse)

Etiopien Yirgacheffe – Bokasso

En lækker Yirgacheffe med masser af florale noter og strejf af chokolade, stenfrugter, rosenblade. En kaffe med lækker sødme samt en god og velafbalanceret syrlighed. Brygger en virkelig god espresso, men er også en fantastisk stempelkandekaffe eller filter.

Fra kr. 80,00

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

En lækker Yirgacheffe med masser af florale noter og smag af chokolade, stenfrugter, rosenblade, lækker sødme samt en god og balanceret syrlighed. Brygger en virkelig god espresso, men er også en fantastisk stemkandekaffe eller filter.

Fakta:

  • 100% Arabica - En typisk etiopisk Heriloom kaffe.
  • vasket kaffe fra Wonsho Woreda, Yirgacheffe
  • Cuppingscore 86,5

Vi rister primært kaffen til espresso. Dog et relativt lyst espresso-rist, som stoppes et langt før 2. knæk. Det betyder, at der ikke er frigivet olier som hurtig harskner og giver meget kort holdbarhed i kaffen. Smagen bevarer samtidig sødmen uden at smage brændt eller bittert. Kaffen kan sagtens anvendes i filterkaffe, hvor den bidrager med en krydret og smagsfyldt kaffe, der har en typisk Heirloom funk. Drik den gerne let afkølet for at få de interessante florale og frugtige smage med.

Kaffen egner sig også super godt til et mørkere espressorist. Hvis du foretrækker din espresso i den mørke ende, så skriv til tom@axlevkaffe.dk, så kan vi aftale en personligt rist.

Yderligere information

Land/region

Etiopien Yirgacheffe

Højde

2000 m

Producent

Wonsho smallholders

Mængde

1000 gram, 250 gram, 500 gram

Bønner

Garnica

Smagsnoter

Frugt, floral, citron og mælkechokolade

Behandling

Vasket

Cupping Score

88

1 anmeldelse af Etiopien Yirgacheffe – Bokasso

  1. Peter

    Købte en pose da i stod i Codan bygningen af denne. Ganske enkelt fantastisk. Tak fordi i introducerede mig for jeres koncept.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *