Etiopien Guji – natural
Frugtig, juicy og floral Guji natural bønne med god sødme, hindbær og god chokolade smag. Natural kaffer kan skille vandende – nogen er vilde med dem og andre vil helst undgå dem. Kaffen tørres med frugtkødet på bønnen modsat de vaskede kaffer, hvor frugtkødet fjernes inden de tørres. Det resulterer i at frugtkødet fermenterer og kan afgive en masse vilde smage til den færdige kaffe. Denne natural er dæmpet i de fermenterede smage og bare ret lækker.
Frugtig, juicy og floral Guji natural bønne med god sødme, hindbær og god chokolade smag. Natural kaffer kan skille vandende - nogen er vilde med dem og andre vil helst undgå dem. Kaffen tørres med frugtkødet på bønnen modsat de vaskede kaffer, hvor frugtkødet fjernes inden de tørres. Det resulterer i at frugtkødet fermenterer og kan afgive en masse vilde smage til den færdige kaffe. Denne natural er dæmpet i de fermenterede smage og bare ret lækker. Det er et relativt lyst rist, som egner sig super godt til filter, stempel og lign. Hvis du godt kan lide din espresso meget lys, så er det også en mulighed.
Yderligere information
Land/region | Etiopien – Shakiso, East Guji, Oromia |
---|---|
Højde | 1900-2200 m |
Producent | Kayon Mountain Farm |
Mængde | 1000 gram, 250 gram, 500 gram |
Bønner | Ethiopian Natural Heirloom |
Smagsnoter | Frugtig, juicy og floral Guji natural bønne med god sødme, hindbær og god chokolade smag. |
Behandling | Natural |
Cupping Score | 85 |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.