Colombia – Alicides

En colombia, der har høj sødme og smagsnoter af karamelliseret fersken. Meget velegnet til mælkebaserede espresso-drikke.

Afregning med kaffebonden: Denne kaffe importeres gennem Nordic Approach. En norsk kaffeimportør, som altid sikre højeste kvalitet samtidig med at kaffebønderne får en meget højere afregning end de normalt kan opnå på det normale marked for kaffebønner.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

En colombia der bare er lidt bedre end de fleste colombia. Alicides har høj sødme og smagsnoter af karamelliseret fersken, tørrede abrikos, karamel, mælkechokolade. Meget velegnet til mælkebaserede espresso-drikke og som ren sort kaffe.

Fakta:

  • 100% Arabica af typen Caturra
  • Vasket hos Alicides farm, Buena Vista
  • Dyrket i 2000m højde
  • Cupping score: 87

Hos Axlev kaffe ristes kaffen, så den kan anvendes  til både filter og espresso. Den ristes et godt stykke fra 2. knæk, så den kan sagtens bruges til stempel, aeropress eller filter.

Kaffen håndplukkes af Alcides Avendaño, som har en mindre farm i Gigante, Huila. Farmen ligger i 2000 meters højde, hvor der dyrkes Arabica bønnen Caturra.

Afregning med kaffebonden: Denne kaffe importeres gennem Nordic Approach. En norsk kaffeimportør, som altid er garant for den absolutte højeste kvalitet samtidig med at kaffebønderne får en mange gange højere afregning end de normalt kan opnå på det normale marked for kaffebønner.

 

Yderligere information

Land/region

Colombia – Huila – Gigante

Højde

2000 m

Producent

Alcides Avendaño has a small farm called Buena Vista in Gigante, Huila

Mængde

1000 gram, 250 gram, 500 gram

Bønner

Caturra (100 % arabica)

Høst

2019

Behandling

Vasket

Cupping Score

87

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Colombia – Alicides”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *