kaffe i højeste kvalitet

Axlev Kaffe er et lille mikro-kafferisteri, som tilbyder friskristet kaffe og mobile café-løsninger til både private og virksomheder.

Smag, kvalitet og glæde er det der driver Axlev kaffe.

Kaffen skal have noget ekstra at byde på rent smagsmæssigt. I sidste ende er det smagen der er kvalitetparameter. Dog er der også altid et bæredygtigt element i de kaffebønner der indkøbes og ristes. Det betyder meget for Axlev kaffe, at kaffebønnerne kan spores tilbage til den enkelte kaffebonde. Dermed kan det bedre sikres, at bonden får en ordentlig pris for deres varer, samt at de støttes i at dyrke en endnu bedre kaffe.

Kaffen ristes af Tom Axlev. Det er rent håndværk med fokus på den gode smag. Tom er smage- og kaffenørd med et konstant fokus på at fremme en god smag i kaffen. Derfor evalueres alle rist med fokus på at sikre en konstant høj kvalitet.

God kaffe er som god vin – kvalitet fremhæves ved at fokusere på alle led i produktionen, og pris og kvalitet følges oftest ad.

En godt parameter for om du har fat i en kvalitetskaffe er, om den også smager godt, når den bliver kold. Kan du drikke din morgenkaffe, når den har stået en hel dag? Det kan jeg godt med min kaffe, og den er fortsat velegnet til nydelse.

Når Axlev kaffe er ude med en af de mobile Café-løsninger, er der altid stor fokus på at skabe en god oplevelse. Vi sætter en ære i at fremtræde venlig og imødekommende samt at tilpasse til kundernes ønsker.

Vi drives af at skabe gode oplevelser. Det giver glæde at skabe glæde.

Vores mål er at kaffen skal smage som vores kunder bedst kan lide det. Vi hjælper derfor altid med at udvikle kaffens smag til det netop er i den enkelte kundes smag. For caféer og erhvervskunder udvikles smagsprofilen i samarbejde. For private rister vi mange kaffer lidt anderledes end vores normale risteprofil. Særligt for kunder der ønsker mørkere profiler udvikler vi personlige rist, som kan bestilles helt ned til 2 kg. af gangen. Vores mål er at hjælpe kunden til at få præcist det de bedst kan lide. 

 

 

 

KONTAKT AXLEV KAFFE